Aanvullende hulpfondsen

Bij de kliniek vindt ook individuele begeleiding en hulpverlening plaats voor zowel volwassenen als kinderen, die verstandelijk of lichamelijk beperkt zijn. Deze groep valt binnen de reguliere gezondheidszorg tussen wal en schip. Door deze mensen de juiste zorg te bieden, proberen we bij te dragen aan een betere toekomst. Een aantal van deze mensen zijn gekoppeld aan een individuele sponsor of is een actie voor gedaan.

Om goede zorg te kunnen bieden is er naast mankracht ook medische apparatuur nodig. Voor grotere uitgaven zetten we hier speciale acties voor op. Ook door te investeren in inventaris voor de kliniek of in een waterput kunnen we weer zoveel meer bereiken voor onze medemens in Ethiopië.

_MMK6314_LR.jpg

Project Ambulance

We hebben in 2019, dankzij alle donaties, een nieuwe ambulance mogen aankopen en mogen vervoeren naar Ethiopië.

Lees meer..
amas_crop.jpg

Project Amas

Amas heeft een reumatische hartklep ziekte, ten gevolge van een keelontsteking, waar veel kinderen in derde wereld landen mee te kampen hebben.

Lees meer..
enat_crop.jpg

Project Enat

Enat woont in Ethiopië en is een meisje van 12 jaar oud. Zij heeft sinds vier jaar hartproblemen en had dringend een nieuwe hartklep nodig.

Lees meer..
WhatsApp Image 2020-04-16 at 09.31.25.jpeg

Project baby Birtukan

Birtukan is een 16-jarige alleenstaande moeder. Ze werd ongewenst zwanger en volgde onze zwangerschapscontrole.

Lees meer..
WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.29.10.jpeg

Project baby Dinke

Dinke is een 24-jarige alleenstaande moeder. Ze raakte ongewenst zwanger en volgde onze zwangerschapscontrole.

Lees meer..
efraim_crop-2.jpg

Project Efraïm

Efraïm is een jongen van 12 jaar en is geboren met een zuurstofgebrek voor of tijdens de bevalling, waardoor hij verlamd is.

Lees meer..
WhatsApp Image 2020-05-08 at 13.38.42.jpg

Project Voedselhulp

Ook Ethiopië is getroffen door de corona crisis. Gelukkig valt het aantal positieve gevallen nog mee. We zijn alleen bang voor de bijeffecten, zoals hongersnood.

Lees meer..
Sluiten