Denbi-reizen

Ga mee op reis met Stichting Denbi, ervaar en beleef iets van het bijzondere land Ethiopië. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden. Tegelijk ontdek je de schoonheid van het land en haar inwoners, ondanks de gebrokenheid van hun wereld. Mensen die zo dankbaar mogen zijn voor alles, terwijl ze zo weinig hebben. Die soms moeten vechten om te kunnen overleven in deze wereld, maar waar ook zoveel tevredenheid te vinden is. 

Tijdens deze reis willen wij u kennis laten maken met onze projecten, zoals onze kliniek en het schooltje van Emebet. Als u een sponsorkindje heeft, kunt u op deze manier uw sponsorkindje ontmoeten. Ook bezoeken we andere lokale projecten. We proberen u in contact te brengen met de lokale bevolking en u iets te laten zien van de bijzonder mooie natuur in Ethiopië. 

Deze reis is toegankelijk voor iedereen. Wij, als bestuur en werknemers, dragen (de inwoners van) Ethiopië en onze projecten een zeer warm hart toe en willen dit graag met u delen.  

Bedrijfsdonateur

Ontdek de voordelen en wordt bedrijfsdonateur!

Klik hier

Ervaringsverhalen

Lees de ervaringen van anderen die mee zijn geweest!

Klik hier

Impressies afgelopen jaren

               

Nieuws Denbi-reizen

IMG-20200214-WA0060 (2).jpg

Denbi-Reis 2020

In februari kregen we een groep enthousiaste Denbi-reizigers uit Nederland op bezoek. Ze kregen een presentatie en voorlichting in de kliniek. Zo’n reis is erg belangrijk voor de binding met de achterban van beide kanten. We zijn weer voorzien van heel veel (kraam)spullen! Hartelijk dank daarvoor. 

Lees verder
Sluiten