Wat doen wij?

Hier ziet u iets van het bijzondere werk dat wij mogen verrichten in Ethiopië. U ziet dat mensenlevens hierdoor worden veranderd! Mede dankzij uw steun! Naast ons hoofdproject, proberen we ook andere projecten op te starten in de omgeving van Denbi. Hieronder een kleine impressie van alle projecten die we doen of hebben gedaan. Voor meer informatie over een bepaald project, klikt u op het project.

Medische zorg

Ons hoofdproject is de kliniek in het dorpje Denbi. Ons medisch team staat de hele week klaar om medische zorg te verlenen aan inwoners uit (de omgeving van) Denbi.

Meer informatie

Moeder- en babyprogramma

Het aantal kinderen wat jong overlijdt is erg hoog. Een van de grootste oorzaken is het gebrek aan medische zorg tijdens de zwangerschap, gedurende en na de geboorte. Onze goede verloskundige zorg en nacontroles geeft moeders en kwetsbare kinderen een gezonde start.

Meer informatie

Kindsponsoring

We steunen een school in Debre Zeit. Op deze manier krijgen arme kinderen de mogelijkheid om gratis goed christelijk onderwijs te ontvangen. Deze kinderen worden financieel ondersteund door sponsorouders in Nederland.

Meer informatie

Aanvullende hulpfondsen

Er zijn diverse projecten die wij ondersteunen. Denk aan individuele begeleiding en hulpverlening voor zowel volwassen als kinderen, die anders tussen en wal en schip zouden belanden. Ook proberen we de inventaris in en rond onze kliniek uit te breiden om nog betere zorg te kunnen leveren.

Meer informatie

Denbi-reizen

Ga mee op reis met Stichting Denbi, ervaar en beleef iets van het bijzondere land Ethiopië. Je ontmoet mensen die leven in extreme omstandigheden.

Meer informatie

Meer over ons

Nieuwsgierig geworden naar onze stichting? Lees meer over onze geschiedenis en maak kennis met onze organisatie!

Meer informatie
Sluiten