Donateursreis

Wilt u ook zien wat wij doen in Ethiopië? Dat kan…

Wij proberen elk jaar een Denbi-reis te organiseren. De reis staat geheel in het teken van het ervaren en beleven van het land Ethiopië. We willen u kennis laten maken met onze projecten, zoals onze kliniek en het schooltje van Emebet, en andere lokale projecten. Ook hopen we u iets te laten zien van de cultuur en natuur van Ethiopië. Daarnaast bezoeken we een aantal Nederlandse ondernemers die zich met hun bedrijf in Ethiopië hebben gevestigd. U krijgt hierbij ruim de gelegenheid om uw vragen te stellen, rond te kijken op de bedrijven en met medewerkers te spreken. We kijken ook naar de mogelijkheden om iets bij één van onze projecten te kunnen betekenen.

Voor iedereen

Deze reis is toegankelijk voor iedereen die belangstelling heeft. Wij, als bestuur en werknemers, dragen (de inwoners van) Ethiopië en onze projecten een zeer warm hart toe en wij willen dit graag met iedereen delen. Lees hier een ervaringsverhaal!

Lees meer..

Donateurspakket

Als u ons sponsort via een donateurspakket, levert het u bepaalde voordeel op bij een Denbi-reis. Wil je meer weten over de voordelen van een donateurspakket? Lees hier verder over de voordelen en voorwaarden!

Lees meer..
Sluiten