Bijzondere situaties

Bijzondere situaties

2 oktober 2020

We maken hier van alles mee. Pas was een moeder in de taxi bevallen, waarbij ze met een onderkoelde baby en een nog bloedende navelstreng bij ons kwamen.

IMG-20200925-WA00052.jpg

We maken hier van alles mee. Pas was een moeder in de taxi bevallen, waarbij ze met een onderkoelde baby en een nog bloedende navelstreng bij ons kwamen. Gelukkig knapte het jongetje snel op. Het was haar eerste kindje, ongewenst en ze had geen familie die haar bij kon staan.

Helaas komen ongewenste zwangerschappen veel voor in Denbi. Er is veel onkunde en er vinden dagelijks verkrachtingen plaats. Net voor de corona crisis waren we begonnen om hier onderwijs in te geven. We hebben echter het community onderwijs nog niet op kunnen pakken vanwege alle maatregelen.

Wat was het moeilijk toen een poosje geleden een moeder beviel van een prematuurtje van slechts 16 weken oud. De moeder ontkende eerst dat ze zwanger was en ook de vader wist nog van niets. Net aangekomen in de kliniek kwam de bevalling op gang. De moeder wilde de baby helemaal niet zien, de vader heeft nog wel even gekeken. Na bijna een uur overleed het jongetje. We mochten dit kindje opdragen in gebed de handen van de Hemelse Vader.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij houden u met onze nieuwsbrief op de hoogte van het nieuws van onze stichting.

Nu aanmelden
Sluiten