Waterproject Shalla

Waterproject Shalla

31 maart 2020

Het waterproject voor Senbete Shalla is officieel geopend. Berdien was aanwezig bij het openingsprogramma van Woord en Daad, samen met afgevaardigden van de community van Senbete Shalla. We zijn dankbaar dat dit project is overgenomen door Woord&Daad en de verwachting is dat met kerst het eerste water er zal komen!

Het waterproject voor Senbete Shalla is officieel geopend. Berdien was aanwezig bij het openingsprogramma van Woord en Daad, samen met afgevaardigden van de community van Senbete Shalla.

We zijn dankbaar dat dit project is overgenomen door Woord&Daad en de verwachting is dat met kerst het eerste water er zal komen!
Na afloop werd er een community bezoek gedaan, waarbij Berdien verschillende vrouwen van het eerdere voedselprogramma heeft ontmoet. Het was een blij weerzien, maar ook erg verdrietig om te zien hoe arm deze community is. In ernstig gebrek van de basisbehoeften: water, voedsel, kleding en goed onderdak.

Het benodigde geld is nog niet binnen. Wilt u een bijdrage doen? Dat kan via de doneerlink waarbij ‘Water voor Shalla’ geselecteerd kan worden.

Sluiten